Heb je interesse in een van onze cursussen? Neem snel contact met ons op!

NT1 en NT2

Het werken in kleine groepen en voortdurende interactie bevordert zowel het plezier als de moed om onderling te communiceren. Wij hebben onze eigen manier van het aanleren van de taal zodat u de taal snel beheerst. Ook hebben wij veel docenten die veel ervaring hebben met NT1- en NT2-onderwijs. Wij richten ons voornamelijk op de spreekvaardigheid en zich verstaanbaar durven te maken.
Ons aanbod bestaat uit maatwerk en verschillende werkvormen. Naast standaard leermethodes, oefenen wij veel door interactie. Wij geloven in het 'natuurlijk leren' proces en werken daar op verschillende manieren aan.
Voor onze lessen NT1 bieden we lessen aan op locatie. Deze lessen worden volledig op maat gemaakt en ingepland in overleg met de cursist(en) en/of opdrachtgever(s). Voor de NT2 lessen bieden we verschillende soorten trajecten aan, waaronder ook inburgeringstrajecten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar: Deze pagina
Eindniveaus van A1 t/m C2

Engels

Engels wordt aangemerkt als eerste wereldtaal. Daarom is het heel belangrijk om deze taal te leren. Tijdens deze cursus leert u communiceren in het Engels en aan het eind beheerst u de basis van de grammatica en spelling. U kunt eenvoudige zinnen maken en korte gesprekken voeren in het Engels.
Eindniveaus van A1 t/m C2 .

Turks

Turks communiceren wordt steeds belangrijker. Turkije is de laatste tijd een favoriete vakantiebestemming onder Nederlanders. Onze multiculturele samenleving maakt dat het steeds interessanter wordt om een andere taal te leren. Deze cursus wordt gegeven door native docenten met veel ervaring in het onderwijs. De cursus is interessant omdat u naast de taal ook veel leert over het land en de culturele samenleving.
Eindniveaus van A1 t/m C2

Spaans

Wist u dat Spaans een wereldtaal is? Wereldwijd wordt door miljoenen mensen in ruim 20 landen Spaans gesproken. Het Spaans is ook de tweede gebruikte taal op het gebied van massamedia en internet. Genoeg redenen dus om deze interessante en sensuele taal te leren. Onze cursus wordt gegeven door ervaren docenten die veel didactische ervaring hebben en (near-)native zijn. Daarom zult u ook qua uitspraak grote voordelen ervaren. Gaat u binnenkort op vakantie of wilt u kunnen communiceren met uw Spaanse vrienden? We raden u aan om bij ons de cursus Spaans voor beginners te volgen. U zult ervan opkijken hoe snel u de taal leert.
Eindniveaus A1 en A2

Taaltent is van alle markten
thuis!