Kies een taal en begin met
leren

NT1 en NT2

NT1 en NT2 Om in Nederland mee te doen in de maatschappij, moet je de taal goed beheersen. Nu is Nederlands geen makkelijke taal om te leren. Het werken in kleine groepen en voortdurende interactie bevordert zowel het plezier als de moed om onderling te communiceren.
Wij hebben onze eigen manier van het aanleren van de taal zodat de stof beter blijft hangen. Ook hebben wij veel docenten die veel ervaring hebben met NT1- en NT2-onderwijs. Wij richten ons voornamelijk op de spreekvaardigheid en zich verstaanbaar durven te maken.
Ons aanbod bestaat uit maatwerk en verschillende werkvormen. Naast standaard methodes werken wij met door de jaren heen ontwikkeld lesmateriaal en oefenen wij veel door interactie. Wij geloven in het 'natuurlijk leren' proces en werken daar op verschillende manieren aan. Taaltent is een plaats waar veiligheid en vertrouwen de basis zijn voor het leren. Taaltent maakt het verschil!
Voor onze lessen NT1 bieden we lessen aan op (gewenste) locatie. Deze lessen worden volledig op maat gemaakt en ingepland in overleg met de cursist(en) en/of opdrachtgever(s). De kosten voor deze cursussen worden dan ook aan de hand van de opdracht berekend en overeengekomen.
Voor de NT2 lessen bieden we verschillende soorten trajecten aan, waaronder ook inburgeringstrajecten. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar: Deze pagina
Eindniveaus van A1 t/m C2

Engels

Zoals we allemaal weten wordt Engels aangemerkt als eerste wereldtaal. Daarom is het heel belangrijk om deze taal te leren. Tijdens deze cursus leert u communiceren in het Engels en aan het eind beheerst u de basis van de grammatica en spelling. U kunt eenvoudige zinnen maken en korte gesprekken voeren in het Engels.
Eindniveaus van A1 t/m C2 .

Turks

Turks communiceren wordt steeds belangrijker. Turkije is de laatste tijd een favoriete vakantiebestemming. Onze multiculturele samenleving maakt dat het steeds interessanter wordt om een andere taal te leren. Turks zit qua grammatica en spelling heel logisch in elkaar en is hierdoor prettig om onder de knie te krijgen. Deze cursus wordt gegeven door native docenten met veel ervaring in het onderwijs. De cursus is interessant omdat u naast de taal ook veel leert over het land en de culturele samenleving.
Eindniveaus van A1 t/m C2

Spaans

Wist u dat Spaans een wereldtaal is? Wereldwijd wordt door miljoenen mensen in ruim 20 landen Spaans gesproken. Het Spaans is ook de tweede gebruikte taal op het gebied van massamedia en internet. Genoeg redenen dus om deze interessante en sensuele taal te leren. Onze cursus wordt gegeven door ervaren docenten die veel didactische ervaring hebben en (near-)native zijn. Daarom zult u ook qua uitspraak grote voordelen ervaren. Gaat u binnenkort op vakantie of wilt u kunnen communiceren met uw Spaanse vrienden? We raden u aan om bij ons de cursus Spaans voor beginners te volgen. U zult ervan opkijken hoe snel u de taal leert.
Eindniveaus A1 en A2

Voor al uw vragen kunt u ons bellen, mailen of het contactformulier invullen